Register here

Author Topic: Home page has changed  (Read 2343 times)

Offline Byeman

  • CLEARANCE: Top Secret
  • ***
  • Posts: 738
Home page has changed
« on: August 16, 2012, 07:29:40 am »
No longer says "Welcome Byeman"
and no longer any links for "unread posts since last visit" or "responses to posts"

I log out and re logged in with no change.

Offline Anderman

  • CLEARANCE: Confidential
  • *
  • Posts: 143
Re: Home page has changed
« Reply #1 on: August 16, 2012, 07:41:36 am »
Strange no problems for me btw.

Offline Byeman

  • CLEARANCE: Top Secret
  • ***
  • Posts: 738
Re: Home page has changed
« Reply #2 on: August 16, 2012, 06:13:04 pm »
Don't see it on PC using Firefox
Also dont see it on oIPad

Offline Stingray

  • CLEARANCE: Secret
  • **
  • Posts: 384
  • Brony rotorhead...
    • Stingray's List of Rotorcraft
Re: Home page has changed
« Reply #3 on: August 16, 2012, 06:14:16 pm »
I'm using Chrome and Firefox on PC and it looks fine for me...  :o
« Last Edit: August 16, 2012, 06:20:17 pm by Stingray™ »

Offline George Allegrezza

  • Senior Member
  • CLEARANCE: Top Secret
  • **
  • Posts: 786
Re: Home page has changed
« Reply #4 on: August 16, 2012, 07:11:36 pm »
Looks kosher on OS X/Firefox, Windows 7/Firefox, and iOS/Safari.

Offline Arjen

  • CLEARANCE: Top Secret
  • ***
  • Posts: 2205
  • It's turtles all the way down
Re: Home page has changed
« Reply #5 on: August 17, 2012, 01:55:02 am »
It would be useful if Operating System and browser-version are provided with future feedback. My day-job hands me Windows XP/Internet Explorer 7, a combination so decrepit that it makes glitches on visiting any website an everyday occurrence. IE8 isn't much better, IMO.

Offline Byeman

  • CLEARANCE: Top Secret
  • ***
  • Posts: 738
Re: Home page has changed
« Reply #6 on: August 17, 2012, 04:16:11 am »
Same problem
Windows 7 using Firefox
IOS and Safari
OX and Firefox

Offline George Allegrezza

  • Senior Member
  • CLEARANCE: Top Secret
  • **
  • Posts: 786
Re: Home page has changed
« Reply #7 on: August 17, 2012, 06:02:27 am »
Suggest logging out, flushing your cache(s), and restarting browsers.